fbpx
Elephant Hills in Khao Sok National ParkFlora en fauna Ontdek Thailand Rest van Thailand 

Elephant Hills in Khao Sok National Park

Zie je het al voor je? Je zit voor je drijvende tent en je ziet de zon over het Cheow Larn meer ondergaan. Dat is de Elephant Hills Experience. 

Het Cheow Larn meer ligt midden in het Khao Sok National Park, je bent omgeven door regenwoud. Overal waar je kijkt: water, leven en bossen. Je kijkt uit op de bergen. En je slaapt in een drijvende tent midden op het meer.

Avontuur

Ben je niet zo’n backpacker of kampeerder? Geen probleem. Deze tenten zijn zeer luxueuze safari-tenten. Om toch te zorgen dat jouw bezoek aan dit unieke gebied geen negatieve voetsporen nalaat, wordt alle energie opgewekt door zon- en windkracht. Zo ben je één met de natuur en leef je toch in enige luxe.

Je kunt zo vanuit je tent het water in duiken en een stukje gaan zwemmen. Of je neemt de kajak en gaat de omgeving verkennen. Op zoek naar exotische vogels of andere dieren. Je kunt ook meegaan met een van de ontdekkingstochten, die vanuit die kamp vertrekken. Je kunt kiezen om twee of meerdere nachten weg te blijven.

Geniet ook van de donkere en sterrenrijke nachten!

Video Elephant Hills

Er is een onderdeel waarbij je olifanten kunt wassen en te eten geven. Ben kritisch en kijk goed of de beestjes goed behandeld worden. Mocht dat niet zo zijn, of als je twijfelt. Doe er dan niet aan mee. Mocht je dit kamp al bezocht hebben, laat het ons dan weten. Schrijf je ervaringen hieronder.

Meer informatie vind je op deze twee websites:

http://www.elephant-hills.com/

http://www.rainforestcamp.com/

Op deze video kun je alvast een indruk krijgen van de luxieuze tenten en de omgeving.

Lees ook