fbpx
elektrische fietstochten in chiang maiChiang Mai Nieuws Uitgelicht 

Elektrische fietstochten in Chiang Mai

elektrische fietstochten in chiang maiUniek in Thailand: tochten op een elektrische fiets. Vanaf deze maand kun je elektrische fietstochten in Chiang Mai boeken. Voor jong en oud dus.

Chiang Mai Bicycle is het eerste bedrijf in heel Thailand dat fietstochten met elektrische fietsen aanbiedt. Dat is best uniek te noemen, omdat in tegenstelling tot Nederland de e-bike in Thailand nog vrij zeldzaam is.

Tot op heden waren er sporadisch fietsen van hoge kwaliteit beschikbaar. Chiang Mai Bicycle besloot om goede fietsen van het merk Schwinn aan te schaffen en bouwde deze om tot e-bikes.Voor jong en oud

Het resultaat: comfortabele fietsen die zelfs zonder elektrische ondersteuning nog licht trappen. Op deze manier kunnen zowel jong als oud genieten van de prachtige omgeving van Chiang Mai. Ideaal dus voor families, maar ook voor een groep oudere mensen.

Voor de elektrische fietstochten in Chiang Mai zijn er op dit moment 14 fietsen beschikbaar. De tocht gaat door traditionele dorpjes in de omgeving van de stad. Onderweg stop je bij een dorpsschool. De activiteit duurt 4,5 uur en is inclusief lunch, drinkwater, Engelstalige gids, helm en verzekering.

Prijzen en meer informatie

Per persoon betaal je 2.400 baht. Boek je echter voor 2 personen, dan daalt de prijs naar 1.650 baht.

Voor meer informatie over de elektrische fietstochten in Chiang Mai kijk je op de website van Chiang Mai Bicycle: http://www.chiangmaibicycle.com/view/package/24.html

Lees ook