fbpx
Eilandhoppen in ThailandEilanden Ontdek Thailand Video's 

Eilandhoppen in Thailand (video)

Veel jonge toeristen kiezen ervoor: eilandhoppen in Thailand. Genieten op het ene strand en hop, door naar het andere eiland.

Thailand is natuurlijk uitermate geschikt voor eilandhoppen. Het land telt honderden eilanden, waarbij een aantal zijn uitgegroeid tot toeristische trekpleisters. Koh Samui, Phuket, Koh Chang, Koh Phi Phi.
Eilandhoppen in Thailand

Vooral in Zuid-Thailand

Zomaar een greep eilanden die je vaak in de reisgidsen of op internet tegenkomt. Eilandhoppen in Thailand kun je vooral goed doen in het zuiden van het land.

Via Koh Samui bijvoorbeeld naar Koh Phangan en Koh Tao. Dit zijn eilanden in de Golf van Thailand. Of je kiest voor Krabi als startplek, aan de andere kust – de Andaman Zee.

Vanaf daar kun je naar Phuket, Koh Yao, Koh Lanta of de Trang-eilanden. Er is dus voldoende keuze als het op eilandhoppen in Thailand aankomt.

Eenvoudig oversteken naar nieuw eiland

Op vrijwel elk eiland kun je wel een overtocht naar een ander eiland boeken. Gemakkelijker kan dus niet!

Wat jouw route wordt, dat laten we toch echt aan jou over. Feit is wel dat je in deze video een goede indruk krijgt wat je onderweg zoal tegenkomt. Kristalwitte stranden, helder water, wuivende palmbomen en ga zo maar door.

Als je nu nog niet in de vakantiestemming bent, dan weet ik het ook niet meer…

Lees ook