fbpx
een maand in thailandOntdek Thailand Video's 

Een maand in Thailand (video)

een maand in thailandEen maand in Thailand rondtrekken. Hoe kun je dat het beste samenvatten? Juist, in een lange video van maar liefst 23 minuten!

Thailand is een groot en vooral een veelzijdig land. Wil je een goede indruk van het land krijgen, dan zijn een paar weken echt te kort.

Je hebt al gauw een maand nodig om te zien wat het land allemaal te bieden heeft.

Want dat is nogal wat. Het bruisende Bangkok, waar het leven 24 uur per dag doorgaat. Het meer culturele Chiang Mai, met al haar tempels en andere bezienswaardigheden. De prachtige bergachtige omgeving hier is eveneens een aanrader. En natuurlijk de schitterende eilanden in het zuiden van het land met de witte stranden, het kristalblauwe water en de wuivende palmbomen.

Goed beeld van het land

Tijdens een maand in Thailand krijg je dus een goed beeld van het land. Dat ontdekte Nancy ook. Zij trok een maand lang door het land en dat waren voor haar onvergetelijke weken. De reis begint (zoals bijna voor iedere vakantieganger) in Bangkok en gaat daarna kriskras door Thailand.

Nancy sluit het begeleidende stukje af met de volgende woorden: “Real Gap the Thailand Experience is the best trip and advise you to go if your debating it”.

Dus als je nog twijfelt, dan is dit wellicht het advies dat je over de streep trekt om een maand in Thailand rond te reizen.

Lees ook

%d bloggers liken dit: