Eathai In Central Embassy in Bangkok

Hoewel het de opzet van een food court heeft, mag je Eathai in Central Embassy eigenlijk niet zo noemen. Daar is het te luxe voor.

En dat is ook te merken aan de prijzen. Deze liggen hier een stuk hoger dan in food courts elders in de stad. Wat maakt Eathai in Central Embassy dan zo bijzonder? En de moeite waard om er te gaan eten?


Ten eerste is dat dus de opzet. De inrichting is een stuk mooier dan in de meeste andere food courts in Bangkok. Je zit op goede stoelen aan dito tafels en het is er niet zo rumoerig.

Eathai In Central Embassy

Grote hoeveelheid aan lekkere gerechten

Dat is overigens niet het enigste, want in Eathai in Central Embassy vind je een grote hoeveelheid aan kraampjes. Alle gerechten uit de verschillende gebieden in Thailand zijn te koop. Van noord, noordoosten, centraal en Zuid-Thailand.

Op deze manier krijg je een prima beeld van hoe gevarieerd de Thaise keuken is. Bestel een som tam (papaya salade) met daarnaast stokjes saté en tom yam kung soep. Het kan allemaal. En natuurlijk als nagerecht mango sticky rice!

Prijzen hoger, kwaliteit uitstekend

In tegenstelling tot veel andere food courts waar je eerst geld dient op te waarderen, krijg je bij Eathai in Central Embassy van tevoren een creditcard. Hiermee betaal je de gerechten die je bestelt. Na afloop geef je dit kaartje af en betaal je het verschuldigde bedrag.

Eathai In Central Embassy Zoals gezegd liggen de prijzen weliswaar hoger dan in andere food courts, maar de kwaliteit van het eten is erg goed. Daarnaast is de ambiance ook een stuk gezelliger dan in de gemiddelde food court in een supermarkt zoals Tesco Lotus of Big C.

Central Embassy is eenvoudig met de BTS Skytrain te bereiken. Je stapt uit bij station Ploen Chit en volgt de borden naar het winkelcentrum. Hier vind je meer informatie over Eathai.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.