fbpx
drone boven thailandVideo's 

De drone boven Thailand (video)

drone boven thailandMet een drone kun je prachtige filmopnamen maken. En als je dan met je drone boven Thailand gaat vliegen, dan levert het een schitterende video op.

Voor wie niet weet wat een drone is: het is een onbemand luchtvaartuig dat op afstand bestuurbaar is.

In het begin werden ze voornamelijk voor militaire doeleinden ingezet, maar sinds de prijzen gigantisch zijn gedaald, vinden veel mensen het ook leuk om als hobby te hebben.

In veel gevallen hangen ze er een camera onder, wat vaak spectaculaire beelden oplevert.

Dat is ook te zien in de video met de drone boven Thailand. Maar liefst 6,5 minuut lang krijg je de meest prachtige beelden van verschillende plekken. Het laat goed de diversiteit van het land zien en waarom het zo geliefd is onder toeristen. De maker van de video van de drone boven Thailand – Gabriel Ing – reisde drie maanden door het Land van de Glimlach.

In die periode liet hij zijn drone er regelmatig op uit en dat leverde veel – zo niet heel veel – ruuw materiaal op. Het is dan ook knap dat hij dat allemaal in slechts 6,5 minuut wist te persen.

Helaas heb je tegenwoordig een vergunning nodig om een drone op te laten in Thailand.

Zin in Thailand

In de video zie je de wat Thailand nou zo’n perfect vakantieland maakt. Het begint met beelden van de kust en eilanden, gevolgd door de mooie natuur die het land rijk is. Uiteraard mag ook de cultuur (tempels!) niet ontbreken. Al met al is het een hele mooie video geworden. Niet alleen de beelden zijn prachtig, maar dat geldt zeker ook voor de gekozen muziek.

Heb je al een vakantie geboekt? Dan kun je zes minuten lang gaan genieten van wat je allemaal gaat zien. Twijfel je over Thailand? Dan trekt deze video je vast over de streep om meteen te gaan boeken!

Lees ook