fbpx
drie weken backpacken in thailandUitgelicht Video's 

Drie weken backpacken in Thailand (video van Ralf)

drie weken backpacken in thailandEn wederom een ingezonden video. Ditmaal over drie weken backpacken in Thailand. Gemaakt door Ralf in 2015.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Video’s over Thailand zijn hartstikke leuk om te bekijken. Ideaal om inspiratie op te doen als je er binnenkort gaat reizen.

Of gaaf om terug te zien als je er net de vakantie van je leven hebt gehad. Even weer mooie momenten ophalen. Heimweegevoelens ontstaan dan.

Op pad met GoPro

Dat geldt ook voor deze video over drie weken backpacken in Thailand. Ralf deed dat in 2015 en liep continu met zijn GoPro Hero3+ rond. Het resultaat is een vette video!Hij begon zijn reis in Bangkok, waar hij onder meer een fietstocht maakte en verder naar het Grand Palace ging. Daarna trok hij door naar Kanchanaburi, Ayutthaya, Sukhothai, Chiang Mai, Phuket, Koh Phi Phi, Krabi, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao en dus weer Bangkok.

Ideale backpackroute

Van Bangkok naar het noorden via de oude steden Ayutthaya en Sukhothai en uiteindelijk via het culturele Chiang Mai afzakken naar de prachtige stranden in het zuiden. Drie weken backpacken in Thailand is een prima video als je zelf op het punt staat te vertrekken.

Vooral als je nog geen idee hebt waar jouw reis heenvoert. Dit is overigens de meest populaire route onder backpackers, dus doe er je voordeel mee!

Lees ook

%d bloggers liken dit: