fbpx
Drie Thaise waterparkenNieuws Uitgelicht 

Drie Thaise waterparken in Aziatische TripAdvisor top-10

Drie Thaise waterparken In de Aziatische top-10 komen drie Thaise waterparken voor. Dat blijkt uit een lijst die is gepubliceerd door de beroemde reiswebsite TripAdvisor.

Het Ramayana Waterpark in Pattaya (foto links) staat op plek drie in deze lijst van 10 beste waterparken in Azië.

Black Mountain Water Park in Hua Hin komen we tegen op de zesde plaats. Cartoon Network Amazone – eveneens in Pattaya vinden we terug op plek 7.



Drie Thaise waterparken uitgelicht

Volgens TripAdvisor is er beoordeeld op basis van kwantiteit en kwaliteit van de reviews over een periode van 12 maanden.

Zo werd het Ramayana Water Park geprezen om het mooie schone water en de briljante glijbanen. Black Mountain Water Park wordt beoordeeld als veilig, familievriendelijk en een mooie dag uit.

Ook over Cartoon Network Amazone zijn bezoekers lyrisch: ‘state-of-the-art’ en simpele maar rebelse glijbanen.

Het Ramayana Water Park opende haar deuren in mei 2016. In totaal telt het park 21 glijbanen en in totaal 50 attracties.

Black Mountain Water Park is al wat langer open, sinds 2011. Hier vind je een toren van 17 meter hoog met 9 glijbanen. Verder is er een golfslagbad.

Last but not least: Cartoon Network Amazone. Het is het eerste waterpark ter wereld gebaseerd op deze cartoons. Het opende in 2014 en telt 10 verschillende zones met in totaal 150 waterattracties. Het ligt zo’n 20 minuten ten zuiden van Pattaya.

Lees ook