fbpx
drie maanden Thailand met een droneOntdek Thailand Video's 

Drie maanden Thailand met een drone (video)

Wat doe je als je voor langere tijd in Thailand bent? Dan maak je een video van drie maanden Thailand met een drone. Het resultaat? Fantastische beelden!

Het internet staat vol met prachtige video’s over Thailand. De één is nog mooier dan de ander. Een van de absolute toppers van de laatste tijd is deze video van drie maanden Thailand met een drone.

Een drone meenemen zorgt weliswaar voor een hoop extra bagage, maar het is absoluut de moeite waard. Je laat het machientje op en je kunt er schitterende beelden mee maken.

Voor deze video van drie maanden Thailand met een drone is gebruik gemaakt van een DJI Phantom 2.

Je ziet onder meer watervallen, tempels, regenwoud en de meest fabelachtige stranden die er maar zijn.

Andere mooie beelden die voorbij komen zijn van vuurwerk vanuit de lucht gezien, een regenboog en immens grote Boeddhabeelden.

Als je al eens in Thailand bent geweest, dan is het vast een feest van herkenning.

Wil je overigens zelf een drone oplaten in Thailand? Daar heb je een vergunning voor nodig. Voor de meeste toeristen loont het niet om deze aan te vragen vanwege het gecompliceerde proces.

Indrukwekkend

Staat Thailand op je lijst en wil je overtuigd raken dat je vandaag nog gaat boeken? Dan weet ik zeker dat deze video indruk maakt. Zeven minuten lang genieten van Thailand op z’n allermooist!

Lees ook