fbpx
dochtertje van de in Cambodja vermoorde NederlandseBangkok Nieuws 

Dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse overleden

dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse Het dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse Daphna Beerdsen heeft het niet overleefd. Het anderhalf jaar oude meisje genaamd Dana overleed gisteravond in een ziekenhuis in Bangkok aan haar verwondingen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken deelde dit vanmorgen mee. Het dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse onderging in totaal drie operaties in het ziekenhuis in de Thaise hoofdstad. Ze had een zwelling in de hersenen opgelopen. De operaties zouden moeten bijdragen om dit te verminderen, maar dat heeft helaas niet geholpen.

Dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse neergestoken

De 31-jarige Beerdsen werd eind april dood gevonden in haar huis in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. Naast haar lag dus het dochtertje van de in Cambodja vermoorde Nederlandse. Zij was zwaargewond. Moeder en dochter werden aangevallen door een zwerver die een fiets probeerde te stelen. De vrouw schreeuwde om hulp en werd daarop doodgestoken met een schroevendraaien.

Uit politieonderzoek blijkt dat Beerdsen haar dochtertje in haar armen nam om haar te beschermen. Daarop viel de zwerver haar aan met de schroevendraaier en stak haar dood. Daarbij raakte hij dus ook het dochtertje. De vader was op tijd moment niet thuis. De dader is inmiddels opgepakt en heeft bekend.

Lees ook

%d bloggers liken dit: