fbpx
kreeft bij Nok AirUitgelicht 

Dit verwacht je niet: Kreeft bij Nok Air

Het is een budgetmaatschappij van Thailand met erg goedkope tickets. Dan verwacht je niet dat je kreeft bij Nok Air aan boord geserveerd kan krijgen. 

Met Nok Air kun je al vaak onder de 3000 baht (80 euro) van Bangkok naar Noord-Thailand vliegen. En dat is dan een retourtje. Voor nog geen 1000 baht (28 euro) vlieg je al naar  Phuket, Khon Kaen, of Siem Reap. Erg goedkoop dus.

Verwacht voor die prijzen dan ook niet teveel. De aankleding van de vliegtuigen is nihilistisch, de stoelen zijn krap en het is niet erg schoon. Vaak wordt er wel water en soms een versnapering gratis aangeboden.  En staat niet veel op het menu. Water, bier of een kom met noedels.

Beetje luxe

En dat is ook niet erg, want de vluchten duren zelden langer dan anderhalf uur. Dat zing je wel uit zonder maaltijd of iets te drinken. Prima dus.

Maar wat schetst onze verbazing. Ineens staat bij kreeft bij Nok Air op het menu! Voor 390 baht  (10 euro) krijg je dit geserveerd met rijst en gefrituurde pepers. Dat is bijna de helft van je ticket!  Waarom doet Nok Air dit?


Simpel. Omdat de visie van Nok Air is: Je mag dan een goedkoop ticket hebben geboekt, dan wil toch wel een beetje luxe aan boord ervaren. En als je kreeft eet, nou ja… dat voelt toch luxueus aan.

Wij zijn heel benieuwd hoe de kreeft bij Nok Air smaakt en… voelde je dat beetje luxe toenemen?

Lees ook