fbpx
Dinner in the Sky komt naar BangkokBangkok Uitgelicht 

Dinner in the Sky komt naar Bangkok in december

Goed nieuws voor hoogteliefhebbers: Dinner in the Sky komt naar Bangkok in december. Dit betekent eten op 50 meter hoogte.

Een nieuwe toeristenattractie in de Thaise hoofdstad: Dinner in the Sky komt naar Bangkok in december. Het belooft een zwaar spektakel te worden.

De opzet is een lange tafel met daar omheen 22 stoelen op een plateau, dat vervolgens door een kraan omhoog getrokken wordt. Tot op een hoogte van 50 meter. Dat levert een spectaculair uitzicht op.

Een uur lang op hoogte tafelen

Het is de bedoeling dat de kraan per avond 2 keer het plateau omhoog trekt. Eén sessie duurt een uur. Geschat wordt dat de kosten per diner op 4.900 baht liggen.

Dat is behoorlijk aan de prijs. Helemaal als je nagaat dat je in een sky bar voor minder eet en net zo’n mooi uitzicht hebt. Aan de andere kant: hoe vaak kun je nu zeggen dat je op zo’n manier gedineerd hebt?

Groot succes in Maleisië

Dinner in the Sky komt naar Bangkok in december. Het is de eerste keer in Thailand, nadat het in buurland Maleisië een groot succes werd. De kraan komt in het EM District in Bangkok (bij BTS Phrom Phong te staan). Daarna verplaatst het circus zich naar andere toeristische bestemmingen in Thailand.

Lees ook

%d bloggers liken dit: