fbpx
vijf mooiste schommels in thailandEilanden Uitgelicht 

De vijf mooiste schommels van Thailand

Mooie foto’s van vakantie vierende mensen op schommels aan de meest prachtige stranden. We worden er soms jaloers van! Echter, nu is het jouw kans om ook eens te gaan genieten van zo’n schommel met fantastisch uitzicht en blauwe zee. Hieronder een rijtje van de vijf mooiste schommels in Thailand.

Koh Kood Island

Koh Kood island, een van de mooiere en adembenemende eilanden van Thailand. Hier kunnen we onszelf dagen vermaken met zwemmen, genieten van de witte stranden en hopelijk de strakblauwe luchten.

Maar natuurlijk kun je ook hier een keer een perfect schommel avontuur beleven en wel op Tropical Beach. Deze schommel kun je eigenlijk heel goed herkennen doordat die naast de palmboom hangt met een ontzettende knik erin.

Koh Phangan

Koh Phangan is net als Koh Kood een prachtig eiland met heerlijke stranden. Onder andere heb je daar Salad Beach waar al jaren een prachtig schommel hangt om even lekker tot rust te komen. Dit strand is rustig en je kunt hier dan ook goed zwemmen en genieten van al het moois om je heen.

Similan Islands

Op de Similan Islands hangt een schommel in een wel heel mooie baai. Namelijk de Honeymoon Bay genaamd, de schommel is dan ook groot genoeg voor met zijn tweetjes. Dit prachtige strand met mooi uitzicht vanaf de schommel zal je de perfecte ingrediënten geven voor een hele mooie foto. Tel daar de heerlijke zon en een gebruinde huid bij op en je bent helemaal klaar!

Phuket

Phuket is al langere tijd een zeer populaire reisbestemming. Echter zijn er nog steeds stranden waar je zeker de rust kunt vinden. Onder andere op Hua Beach, waar gelukkig ook weer een fijne schommel hangt om van deze te kunnen genieten. Hier kom je in ieder geval een stuk minder mensen tegen dan op de grotere stranden van Phuket.

Con las personas que mejoran tu vida, con esas 🌺💙

Een bericht gedeeld door Bea Martínez ♊ (@bedela2305) op

Koh Tao

Koh Tao biedt net als de andere stranden die hierboven genoemd zijn een heerlijk uitzicht op de prachtige blauwe zee. Gelukkig is er ook op Koh Tao een strand aanwezig waar er een dromerige schommel hangt. Op Sai Nuan Beach kun je een hele fijne schommel vinden waar je heerlijk kunt genieten van jouw trip naar Thailand.

Ben jij of ga je nu toevallig binnenkort op vakantie naar Thailand en kom je een van deze bovenstaande schommels tegen? Tag dan de Instagram van @hieristhailand in jouw foto of gebruik #hieristhailand en wij zullen jouw foto reposten op onze instagram pagina!

Lees ook