fbpx
schoonheid van chiang maiChiang Mai Ontdek Thailand Video's 

De schoonheid van Chiang Mai (video)

Iedereen heeft wel zijn favoriete plaatsen in Thailand. De één zweert bij de stranden, terwijl de ander meer voor de natuur en de bergen gaat. Mijn voorkeur gaat uit naar het noorden van Thailand en dan vooral de schoonheid van Chiang Mai.

Niet dat ik er zou willen wonen hoor. Daarvoor is het mij te rustig in Chiang Mai. Maar het is wel een heerlijke plek om een paar dagen bij te komen na alle drukte in Bangkok. Waar zit hem de schoonheid van Chiang Mai dan in?
schoonheid van chiang mai

De schoonheid van Chiang Mai

In de eerste plaats is het vooral de serene rust die er heerst. De rivier de Ping stroomt door de stad met op de achtergrond de bergen. De stad is groen en kent veel historie in de vorm van fraaie tempels en de oude stadsmuur. Er hangt hier een sfeertje die je in geen enkele andere Thaise stad proeft.

De lucht is er schoon, je ziet er prachtige natuur en de mensen zijn er bovenal erg vriendelijk. Dat is voor mij de schoonheid van Chiang Mai. De stad is bovendien gemakkelijk vanuit Bangkok te bereiken per vliegtuig, nachttrein of de bus. Het is voor mij dus echt een fantastische plek voor een welverdiende vakantie van een paar dagen. In de video’s hieronder kun je precies zien wat ik bedoel.

Lees ook

%d bloggers liken dit: