fbpx
overnachten bij khao sok nationaal parkOntdek Thailand Rest van Thailand 

De mooiste plekken om te overnachten bij Khao Sok Nationaal Park

Khao Sok is eigenlijk een must voor elke Thailandganger. Wij geven je de mooiste plekken om te overnachten bij Khao Sok Nationaal Park.

Het heeft een oppervlakte van 739 vierkante kilometer en is daarmee het grootste nationale park in de provincie Surat Thani.

Hier verblijven is een bezoek wat eigenlijk op je bucketlist moet komen te staan. Waarom? De uitzichten vanuit zo’n beetje elk verblijf zijn prachtig. Waar moet je overnachten bij Khao Sok Nationaal Park?

Stap je bed uit en duik het water in

Keereewarin is een oase van rust met heerlijke bungalows waar je kan overnachten. Het fijne aan de bungalows is, is dat deze gelijk aan het water liggen. ‘s Ochtends wakker worden met het dauw nog op het water kan je de kano pakken en zo aan land varen.

Aan land kan je een heerlijk uitgebreid ontbijt krijgen met een prachtige omgeving. Daarnaast organiseert de Keereewarin ook mooie tochten over het water door het park.

Luxe voor een kleinere prijs

Het Khao Sok Rainforest Resort brengt luxe met zich mee voor een wat kleiner reisbudget. Met een gemiddelde van 38 euro per nacht kun je hier heerlijk vertoeven en de accommodatie verzorgt ook mooie tours.

Mooie plekken kosten niks

In Khao Sok word je eigenlijk telkens weer verrast zo ontzettend mooi zijn alle plekken. Zo ook het uitzicht vanaf de steiger bij Khao Sok Riverfront Resort. Neem een verfrissende duik en ga daarna samen met de georganiseerde tour mee naar prachtige grotten.

Khao Sok is een nog rustige toeristische plek maar heeft veel te bieden. Naast het overnachten op mooie plaatsen, kun je hier ook de meest mooie natuur bewonderen. Vanaf bootjes of samen met een tour over het land kun je jezelf hier zeker voor een aantal dagen goed vermaken.

Lees ook