fbpx
thailandOntdek Thailand Video's 

De mooiste gebieden van Thailand (video)

Het internet staat vol met fraaie video’s over Thailand. Een van die filmpjes is genaamd Thailand, gemaakt door de Canadees Joshua Cairns.

Met de middelen van tegenwoordig is het heel gemakkelijk om mooie video’s te maken. Niets geen gedoe meer met urenlang inladen van beeldmateriaal of het gesjouw met zware videocamera’s. Een GoPro bijvoorbeeld weegt bijna niets, is zeer handzaam en levert prima beelden in HD-kwaliteit.

Eenvoudig delen met de wereld

En wat te denken van de smartphones van tegenwoordig? Ook daar kun je heel behoorlijk mee filmen. Geen wonder dus dat steeds meer toeristen tijdens hun reis continu bezig zijn met het maken van video’s en foto’s, om zo hun onvergetelijke ervaringen voor later vast te leggen. En met videokanalen als YouTube en Vimeo kun je ze heel eenvoudig met de wereld delen.

Daar kunnen andere vakantiegangers vervolgens weer inspiratie uit opdoen. Zo ook uit deze video over Thailand. De Canadees ging in februari dit jaar naar het land van de Glimlach en bezocht Bangkok, Pai, Chiang Mai, Railay Beach (Krabi) en Koh Yao Yai. Uiteenlopende gebieden dus.

Thailand biedt van alles

Van het chaotische en altijd drukke Bangkok naar het rustige hippiedorp Pai. En van het culturele Chiang Mai met de schitterende natuur en de vele tempels naar de prachtige stranden in het zuiden. Vooral Koh Yao Yai is echt een aanrader. Op deze manier krijg je een heel goed beeld van wat Thailand allemaal te bieden heeft.

Als je dus nog op zoek bent naar ideeën voor jouw eerste keer – of misschien wel tweede keer – reizen door Thailand, dan is het kijken naar deze video zeker de moeite waard. De Canadees maakte zijn beelden trouwens met een Sony NEX6 met de SEL35F18 en de SEL16F28-lenzen. Ook gebruikte hij een Light Craft Fader ND filter.
Lees ook

%d bloggers liken dit: