fbpx
shopping malls voor dames in bangkokBangkok Ontdek Thailand 

De beste shopping malls voor dames in Bangkok

Elke dame heeft tijdens haar reis wel een moment dat zij in haar koffer kijkt en denkt… Wat moet ik aan? Daarom zet ik de beste shopping malls voor dames in Bangkok voor je op een rij.

In de Thaise hoofdstad struikel je over de winkelcentra. Bij bijna elk BTS- of MRT station vind je er wel een. Maar waar moet je als dame zijn?

EmQuartier

Als een glossy magazine tot leven kon komen dan was het tot leven gekomen als deze shopping mall – foto boven. Alles aan dit winkelcentrum is chique en ademt fashion en stijl.

Naast de high-class merken als Prada en Gucci die hier gehuisvest zijn kun je hier ook veel plaatselijke merken vinden. Dit maakt deze shoppingmall en mix van het beste van alle culturen. Als je hier niet slaagt, dan zijn er gelukkig nog meer shopping malls voor dames in Bangkok.

Platinum Fashion Mall

De naam van deze shoppingmall zegt het eigenlijk al helemaal, dit vier etages hoge winkelcentrum is compleet gevuld met fashion en beauty producten voor dames.


De kleding is hier goed geprijsd en brengt je affordable fashion. In totaal huisvest dit winkelcentrum dus 1300 winkels die meer op een grote markt lijken dan op aparte winkels maar dat kan de pret niet drukken. Des te meer kleding om te bekijken!

Siam Discovery

Eigenlijk zegt de naam van deze shoppingmall het ook al. Hier ben je om kleding te ontdekken. Het winkelcentrum is eigenlijk opgebouwd als een grote etalage en je vindt hier ontzettend veel verschillende merken.

Van Diesel tot Comme des Garçons en ook nog lokale Thaise merken, je kunt het hier allemaal vinden.

MBK Mall

Mocht het nu zo zijn dat je samen met je partner op reis bent en je misschien ook nog wat compromissen moet sluiten. Dan is MBK Mall een heel goede keus voor jullie beide.

MBK #lighting # thailand #bangkok

Een bericht dat is gedeeld door @ ck_siah op

Naast veel fashion voor hem en voor haar kun je hier ook genoeg elektronische gadgets vinden. De Mall bestaat uit 2000 winkels en heeft daarnaast ook een ongelooflijk grote “food court”. Als afsluiter van een heerlijke dag shoppen kun je dan ook nog een avondje bioscoop eraan toevoegen.

In Bangkok hoef je dus nooit bang te zijn om zonder garderobe keuzes te zitten. Of vertier voor een dagje regen zul je ook altijd tot je beschikking hebben.

Lees ook

%d bloggers liken dit: