fbpx
beste restaurants in krabiEten en drinken Ontdek Thailand 

De beste restaurants in Krabi

Wat zijn nu de beste restaurants in Krabi als je lekker wilt genieten van de Thaise keuken? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Lekker eten, het is een groot en belangrijk onderdeel van elke vakantie. Van sfeer tot en met de beste keuzes qua eten, we hebben het allemaal voor je uitgezocht.Lekker echt Thais eten in de beste restaurants in Krabi

Echt Thais eten hoort er natuurlijk bij als je naar Thailand op vakantie gaat. Nu ben je net aangekomen in het prachtige Krabi.

Hier moet je echt gaan eten bij de ‘Jungle Kitchen’. Jungle Kitchen is erg populair op Krabi, en terecht vinden wij. Wil je dus verzekerd zijn van een plek dan moet je of vroeg gaan of reserveren.

De rode curry of de kip met cashewnoten zijn hier zeker een aanrader.

Terug naar Europa

Mis je het eten thuis toch een beetje dan kun je natuurlijk altijd voor een Europees restaurant kiezen. Het eten ligt qua prijs soms gemiddeld wel iets duurder maar daar krijg je dan wel een thuisgevoel voor terug.

Het Diver Inn’s Steakhouse and International Cuisine wordt gerund door een passionele Duitse eigenaar met toegewijd personeel. Je kunt er heerlijke goed gebakken steaks vinden en er is een grote keus uit Internationale bieren.

Voor de beste views

Een restaurant met de beste views: wie wil daar nu niet een keer gezeten hebben? Voor deze vergezichten moet je bij Lae Lay Grill zijn. Het ligt wat meer buiten de stad maar maakt dit goed met mooie uitzichten.

Dinner with an amazing 🌅 view. #sunset #laelaygrill #grilledseafood

Een bericht gedeeld door Lui Jian Long (@lui_jian_long) op

Het eten is heerlijk en internationaal. Naast de prachtige view is het personeel ontzettend vriendelijk en zeker bereid om van jou en je gezelschap een prachtige foto te maken.

Heerlijk eten maakt een vakantie natuurlijk helemaal af; waar heb jij fantastisch gegeten in Krabi en hoezo? Laat het ons weten! Van de meest genoemde plekken maken we weer een nieuw artikel.

Lees ook

%d bloggers liken dit: