F Een dag regen in Bangkok: Terminal 21 is het antwoord! - Hier is Thailand.nl
dag regen in bangkokBangkok Laatste nieuws 

Een dag regen in Bangkok: Terminal 21 is het antwoord!

Een dag regen in Bangkok? Niet getreurd! Er is nog steeds heel veel te doen. Breng een bezoek aan het winkelcentrum Terminal 21!

Het overkomt iedere reiziger wel eens, ondanks goede voorspellingen komen er toch hele onheilspellende wolken aan. Zit je nu op het platte land is dat zeker vervelend, maar in Bangkok betekent dit zeker niet een saaie dag. Terminal 21 is de ideale locatie om een regenachtige dag door te brengen.

Bangkok heeft een straat waar ongeveer wel 12 ‘malls’ aan liggen. Deze malls kunnen je allemaal iets anders bieden maar terminal 21 steekt er toch wel met kop en nek boven uit. Gelegen naast de Asoke halte van de BTS vind je deze ‘mega mall’ waar werkelijk niets te gek is.

dag regen in bangkokVan Parijs naar Londen tot Istanbul

In Terminal 21 zijn ze gek op reizen en elke afdeling brengt je dan ook naar een ander land. Hierbij is niets te gek, van prachtige gekleurde lampen in Istanbul tot de kleine boetiekjes in London.

In deze verschillende boetiekjes vind je niet de standaardkleding van H&M maar juist allemaal lokale aanbieders. Voor ieder is er ontzettend veel keuze met betrekking tot kleding maar ook voor gadgets of leuke hebbedingetjes.

Eet je helemaal rond voor hele kleine prijsjes

Op de bovenste etage oftewel Pier 21 Bangkok vind je nog een ander bijzonder fenomeen in winkelland. Hier kun je namelijk tegen Thaise prijzen heerlijk eten en het eten word voor je neus vers klaar gemaakt. Er is ontzettend veel keuze maar de beste is toch wel het tentje waar je verse ijskoude fruit smoothies kan halen. De ideale afsluiter van een heerlijke maaltijd & nog extra vitamines ook.

Ready, set cinema

Een goede afsluiter van deze dag slenteren, winkeltjes kijken en heerlijk eten kan natuurlijk niet ontbreken. Dacht je nog toen je vertrok uit Nederland, shit die film wilde ik best zien. Niet getreurd, grote kans dat deze film wel draait in de bioscoop op de bovenste etage van Terminal 21.

Naast het indrukwekkende Oscar – beeld wat tussen twee verschillende etages staat zijn de bioscoopzalen ook indrukwekkend. De heerlijke stoelen en het perfecte zicht op het scherm vanuit elke hoek zorgt ervoor dat je deze dag perfect kan afsluiten.

Terminal 21 zorgt dus voor genoeg ontspanning en brengt je daarnaast ook in de mood om eens om je heen te kijken. Naast een oase van rust in alle drukte van Bangkok brengt Terminal 21 je dus een fantastisch dagje uit.

Lees ook

%d bloggers liken dit: