CNN: Beste streetfood in Bangkok

Het zal weinig van jullie maar verbazen dat je het beste streetfood in Bangkok vindt. CNN meldt dit nu ook en dat is een mooie kroon op het werk van de verkopers.

Overigens is het niet de eerste keer dat de Amerikaanse zender zegt dat je het beste streetfood in Bangkok vindt. Het is de tweede keer op rij dat deze eervolle titel naar de Thaise hoofdstad gaat.

De Thaise premier is vereerd met het nieuws. Hij vindt dat het de taak van verkopers is om schoon voedsel aan te bieden en in samenwerking met de autoriteiten de trottoiers in de stad toegankelijk te houden.

Niet te missen in Bangkok

CNN meldde eerder dat je het streetfood in Bangkok onmogelijk kunt missen, omdat je echt overal struikelt over de kraampjes.

Al eerder schreef ik verschillende verhalen over het beste streetfood in Bangkok, waar je het kunt vinden en aan wat voor gerechten je zoal kunt denken.

De volgende steden volgen na Bangkok als het gaat om eten op straat: Tokio, Honolulu, Durban, New Orleans, Istanbul, Hong Kong, Paris, Mexico City, Cairo, Marrakesh, Cartagena, Portland, Dakar, Bali, Mumbai, Ho Chi Minh City, Miami, Rome, Rio de Janeiro, Sydney en Beijing.Share This Post

Post Comment