Cloud 47 sluit de deuren eind maart

De in Bangkok zeer populaire rooftop bar Cloud 47 sluit de deuren. Eind maart komt er een einde aan een van de meest geliefde plekken onder toeristen en expats.

Vorige week maakte de eigenaar op Facebook bekend dat het eind deze maand helaas voorbij is. De lease is dan afgelopen en daarna wordt de ruimte omgetoverd tot een kantoorpand.

Korte broek en slippers

In 2013 opende Cloud 47 en werd in een korte tijd zeer bekend onder zowel Bangkokians als toeristen.

Cloud 47 sluit de deuren en dat is best jammer. Het is voor zover ik weet de enige rooftop bar waar je in een korte broek en op slippers naar binnen mag. Verder is het qua prijzen betaalbaarder dan andere uitgaansgelegenheden op grote hoogte in Bangkok.

Fenomenaal uitzicht vanaf 47ste verdieping

Als je dus nog voor eind maart in Bangkok bent, dan raad ik je zeker aan om deze rooftop bar nog te bezoeken. Neem de BTS Skytrain naar station Saladaeng en loop naar het United Center Building aan Silom Road.

Vervolgens pak je de lift naar de 47ste verdieping, vanaf waar je een fenomenaal uitzicht hebt over de Thaise metropool.

Wil je meer weten over rooftop barren in Bangkok? Check dan morgen onze website, als we met een uitgebreid artikel komen waar je zoal terecht kunt voor een hapje en een drankje op grote hoogte.Share This Post

Post Comment