Chill Out in Krabi (video)

De zuidelijke province Krabi is een perfecte locatie voor rustzoekers. Zo zijn enkele stranden alleen per boot te bereiken.

En dat maakt dit gebied van Thailand tot een zeer geliefd oord onder toeristen. Mooie stranden, vriendelijke mensen en prachtige natuur.

De provincie Krabi ligt aan de Andaman Zee en herbergt meer dan 130 eilanden, waaronder het wereldberoemde Koh Phi Phi.


Toeristisch gezien interessanter

Honderden jaren geleden was dit gebied zeer populair bij de Aziatische piraten, die zich hier goed konden verbergen. In de laatste jaren is het gebied toeristisch gezien steeds interessanter geworden. Dat kan overigens een keerzijde zijn, want steeds meer vakantiegangers brengen hier veel dagen van hun reis door.

Op ongeveer 20 kilometer ten noordwesten van Krabi-stad liggen prachtige stranden zoals Ao Nang en Rai Leh. De gelijknamige hoofdstad ligt op circa 800 km ten zuiden van Bangkok en op circa 180 km van Phuket.

Video

De mens is visueel ingesteld; beelden zeggen veel meer dan woorden. Geniet van onderstaande video en krijg inzicht in wat het allemaal te bieden heeft. En trek om je volgende reis te boeken. Naar Krabi, uiteraard.

In de video wordt Thais gesproken, als je dat niet beheerst, zet dan het geluid wat zachter. Gelukkig is het ondertiteld in het Engels. Wel zo makkelijk.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.