Chiang Rai op een actieve manier verkennen

Hoe kun je Chiang Rai op een actieve manier verkennen? Er is tenslotte meer dan de Witte Tempel en de avondmarkt in de stad…

Na al die bezienswaardigheden die je braaf hebt bekeken, heb je wel weer zin in wat actiefs. Chiang Rai biedt daar de ideale mogelijkheid voor.


Actieve sporten en Chiang Rai gaan namelijk perfect samen. Werken aan je conditie en de omgeving verkennen, het uitzicht was nog nooit zo mooi tijdens het sporten.

Fietsen niet alleen bestemd voor Nederland

Georganiseerde fietstochten, in Nederland zijn ze er gek op. Maar kijk niet raar op, want de Thai kan er ook wat van. In de omgeving van Chiang Rai en in Chiang Rai worden meerdere verschillende fietstochten aangeboden, zoals http://www.chiangraibicycletrip.com

En wat is er niet zo geweldig dan op je fiets alle bezienswaardigheden te bekijken. Je kan natuurlijk uit veel verschillende soorten tochten kiezen.

 

Zo kun je natuurlijk langs Wat Rong Khun (de Witte Tempel), de echte trekpleister van Chiang Rai. Echter kun je er ook voor kiezen om een fietstocht te doen met wat meer adrenaline.

Sommige organisaties bieden ook mountainbiketochten aan die off-road gaan. Hier zie je meer van het binnenland en de prachtige natuur van Thailand.

Chiang Rai op een actieve manier verkennen

Voor wie die fietstochten toch net iets te weinig adrenaline vindt. Die heeft in Chiang Rai genoeg keuze om het nog gekker te maken. In de buurt van Chiang Rai bieden ze namelijk ook mogelijkheden om te klimmen.

Klimmen is inderdaad niet voor iedereen weggelegd. Met een beetje ongeluk is het behoorlijk warm en natuurlijk hoog. Dit zorgt alleen wel vaak voor de meest prachtige uitzichten en de natuur rondom Chiang Rai stelt je zeker niet teleur.

Ga je voor het echte avontuur en bergwanden beklimmen dan moet je er wel voor zorgen dat er goede begeleiding mee gaat. Niets zo vervelend dan tijdens je vakantie in een benarde situatie terecht te komen.

Uiteindelijk zijn er dus genoeg manieren om Chiang Rai te verkennen buiten de gebaande paden. Soms heeft het wat ‘thinking outside the box’ nodig. Maar het zorgt er wel voor dat je weer een goede herinnering aan je vakantie kan toevoegen! En vergeet niet de uitzichten die je nooit meer zult vergeten.

One Comment - Write a Comment

  1. http://www.chiangraibicycletrip.com

    Nederlandse organisatie
    Goede fietsen
    Mooie routes

    Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.