fbpx
chiang mai in een paar minutenChiang Mai Ontdek Thailand 

Chiang Mai in een paar minuten (video)

Een van mijn favoriete steden in Thailand is Chiang Mai. Als je Chiang Mai in een paar minuten wilt zien, dan raad ik je aan deze video te bekijken.

Je krijgt namelijk een heel goed beeld wat deze stad allemaal te bieden heeft. Helemaal nu, tijdens het koele seizoen in Thailand.

Veel Thaise toeristen reizen dan af naar het noorden om daar ‘ te genieten van de kou’. Zij vinden dat immers bijzonder, in tegenstelling tot ons Europeanen.

chiang mai in een paar minutenChiang Mai is een stad vol cultuur. Je treft er veel tempels, waarbij een bezoek aan Doi Suthep natuurlijk onmisbaar is.

Chiang Mai is anders dan andere Thaise steden

Verder kun je er nog veel meer dingen doen, die je in deze video over Chiang Mai in een paar minuten niet ziet. Denk hierbij aan ziplinen voor de actievelingen onder ons, of een bezoek brengen aan Elephant Nature Park.

Wat zie je in de video dan wel? Het rondstruinen over de avondmarkt, een trekking door de bergen terwijl je door de wolken loopt en vooral heel veel eten. Wist je dat het eten in Noord-Thailand misschien wat onbekender is dan gerechten uit andere regio’s, maar dat het zeer onderschat is.

Ga in Chiang Mai maar eens naar een lokaal restaurant en je begrijpt precies wat ik bedoel. Een bezoek aan deze stad is dus zeer aan te raden als je naar Thailand gaat. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Lees ook

%d bloggers liken dit: