fbpx
Het zijn snelle tijden, we hebben weinig tijd. Snelle en directe informatie willen we. Nou, voortuit. Hier is Chiang Mai in drie minuten video.Ontdek Thailand 

Chiang Mai in drie minuten (video)

Het zijn snelle tijden, we hebben weinig tijd. Snelle en directe informatie willen we. Nou, voortuit. Hier is Chiang Mai in drie minuten video.

Ongeveer 800 km ten noorden van Bangkok ligt Chiang Mai. In veel opzichten lijken de twee steden op elkaar. Maar in Chiang Mai is alles net even wat rustiger, kleiner en gezelliger. En het klimaat is er stukken beter. Waar Bangkok de hele dag benauwd is, is Chiang Mai overdag heet en s’ avonds koelt het af naar behagelijke temperaturen.

Chiang Mai is vooral voor liefhebbers van bijzondere natuur en cultuur. Het historische stadscentrum heeft de intieme sfeer van een kleine stad behouden. Je vindt er tal van oude tempels en indrukwekkende bezienswaardigheden. En… ze liggen vrijwel allemaal op loopafstand van elkaar.

Video van Chiang Mai in drie minuten

Ash Clark maakte deze video van Chiang Mai. In nauwelijks drie minuten krijgt hij het voor elkaar om toch een aardig beeld van de tweede stad van Thailand. Geniet ervan!

Lees ook

%d bloggers liken dit: