fbpx
Capsule Hotels in BangkokBangkok Uitgelicht 

Capsule Hotels in Bangkok

Het is een succesvolle hit die is overgewaaid uit Japan. Vandaar dat de Capsule Hotels in Bangkok als paddenstoelen uit de grond schieten.

De Capsule Hotels in Bangkok zijn vooral voor mensen die op doorreis zijn en niet langer dan één nacht ergens willen verblijven. En dan vooral ook niet op zoek zijn naar luxe.

Gewoon een plek om te crashen en de volgende dag weer zo snel mogelijk te vertrekken. Van de kamers moet je vooral niet veel van voorstellen. Claustrofobisch dien je al helemaal niet te zijn…

Zoals de naam al doet vermoeden, is het niet meer dan een capsule. Hoewel het ene hotel net iets meer biedt dan de andere, maar je hebt een ruimte om te slapen. That’s it. Daarentegen zijn deze kamer wel verschrikkelijk goedkoop. Vanaf 7,50 euro per nacht.

Hier zijn vijf Capsule Hotels in Bangkok. Adressen en telefoonnummer staan erbij als je een boeking wilt maken. En als je meer informatie wilt, klik dan op de weblink. Mocht je ooit hebben geslapen in een dergelijk hotel, dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen.

Yor Yak Hostel Bangkok

Krung Thonburi Road

http://yoryakhostel.com

096-565-5692 

The Cube Hostel

3/9 Sala Daeng Road

http://thecubehostel.com

02-636-1122 

LAF Hotel

Phahon Yothin 5

http://fb.com/lafhotel

090-902-1942

MyHostel

67 Ratchadaphisek Road

http://myhostelbangkok.com

02-975-9975 

Sakura Grand Capsule Hotel

 

Lees ook

%d bloggers liken dit: