Business Class vliegen met Bangkok Airways

Een beetje luxe tijdens je vakantie is nooit mis. Hoe prettig is het dan als je kiest voor Business Class vliegen met Bangkok Airways.

Vind je dat urenlange wachten op het vliegveld ook zo erg? Doelloos voor je uitstaren bij de gate of maar weer een beetje rondlopen om de tijd de doden. Als je kiest voor vliegen met Bangkok Airways, dan mag je altijd gebruik maken van de lounge.


Daar staan een hapje en drankje voor je klaar en kun je bovendien in alle gemak wachten op je vlucht. Het kan echter nog luxer: Business Class vliegen met Bangkok Airways.

business class vliegen met bangkok airwaysAltijd in de lounge

Het verschil met economy is dat je gebruik mag maken van een andere lounge, de zogenaamde Business Class lounge. Na het inchecken voor mijn vlucht naar Chiang Rai, begeef ik mezelf naar deze ruimte.

De ontvangst is zeer hartelijk en wat meteen opvalt is de serene rust die er heerst. Er staan veel zitbanken en comfortabel stoelen. Liever een massage voor je gaat vliegen? Dan kun je plaatsnemen in een van de massagestoelen.

Glaasje wijn?

Uiteraard staan er de nodige hapjes en drankjes. Bovendien kun je gerechten van de kaart bestellen – eventueel met een glaasje wijn erbij. Op deze manier is het wachten op het vliegveld prima te doen. Rustig werken, een boek lezen of gewoon de ogen dichtdoen.

In de lounge wordt bovendien omgeroepen wanneer je dient te boarden voor jouw vlucht. Je hoeft dus niet steeds zelf in de gaten te houden hoeveel tijd je nog hebt.

Meer luxe tijdens je reis

Wil je dus wat meer luxe tijdens binnenlandse vluchten in Thailand? Kies dan voor Business Class vliegen met Bangkok Airways.

One Comment - Write a Comment

  1. Het is een aardig stukje, maar wat ik mis is: vanwaar naar Chiang Rai?
    Het zou ook informatief kunnen zijn als je de standaard-prijs en de luxe-prijs er bij zet. Ideetje?

    Reply

Post Comment