Buitenlandse man aangevallen in Ao Nang in Krabi

Volgens Thaise media is een buitenlandse man aangevallen in Ao Nang door 4 jonge Thai. Het gebeurde voor een 7-Eleven in de onder vakantiegangers populaire badplaats.

De Thaise tv-zender Channel 3 meldt dat het incident plaatsvond op beach road in Ao Nang in Krabi. In een video (zie onder) is te zien hoe de buitenlander tegen de grond wordt geslagen in een gevecht met 4 jonge Thaise mannen.
Vervolgens sloegen ze hem bewusteloos terwijl hij op de grond lag. Volgens getuigen reden zowel de Thai als de buitenlander op motorbikes over de grote weg. Toen zij vervolgens voor de 7-Eleven hun motorbike parkeerden, ging het mis.

Allemaal op de vlucht

Opvallend is dat zowel de Thai als de buitenlander daarna op de vlucht sloegen. Het is niet bekend of de buitenlandse man een toerist is of in Krabi woont.

De politie vermoedt dat de buitenlander naar vermoedelijk naar het ziekenhuis of zijn kamer is gegaan om daar te herstellen van zijn verwondingen. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar dit incident.

Deze video laat eens te meer zien dat je maar beter geen ruzie met Thai kunt zoeken als je er op vakantie bent. Hoe vervelend soms ook, blijf lachen en loop weg als de situatie uit de hand dreigt te lopen. Een Thai vecht immers nooit alleen en jij delft altijd het onderspit.

Share This Post

Post Comment