Brug en weg naar Don Mueang afgesloten

Wie de komende weken vroeg of laat vliegt vanaf het tweede vliegveld van Bangkok, moet rekening houden met meer reistijd. De brug en weg naar Don Mueang zijn afgesloten. 

Don Mueang wordt veel gebruikt voor binnenlandse vluchten in Thailand. Wie van Bangkok verder trekt naar andere bestemmingen, vliegt vaak vanaf dit vliegveld. Ook voor vluchten naar buurlanden wordt Don Mueang gebruikt.


Brug afgesloten

De autoriteiten willen de brug en weg naar Don Mueang gaan verbreden. Er komt één rijstrook bij waardoor het verkeer sneller het vliegveld kan bereiken. Op drukke momenten ontstaat in de bocht naar het vliegveld vaak een opstopping.

Van tevoren is getest wat de beste manier zou zijn om de brug af te sluiten. Daaruit bleek dat het beste is om de brug vanaf 22.00 uur tot en met 04.00 uur geheel te sluiten voor alle verkeer.

Extra reistijd

Mocht je vlucht dus tussen die tijd gaan, neem dan extra reistijd. Er zijn alternatieve routes gemaakt, maar de kans is dat de taxichauffeur die niet kent of dat die routes vollopen.  Vertrek tenminste 2 uur voor vertrek naar de luchthaven. Drie uur is nog beter.

Op Don Mueang is genoeg te eten of te shoppen om de tijd door te komen. Mocht dat nodig zijn.

Post Comment