fbpx
glazen deurNieuws 

Brit dood na rennen door glazen deur

glazen deurIn de Thaise badplaats Pattaya is een 25-jarige Brit om het leven gekomen, nadat hij door een glazen deur was gelopen. De man was onder invloed van cocaïne.

Volgens Thaise media werd de politie rond 3 uur ’s nachts op de hoogte gesteld van dit ongeluk. Bij het appartement van de Brit aangekomen, trof de politie het levenloze lichaam van de man aan. Er zaten veel snijwonden op het gezicht en de borst van de man en er lag veel bloed op de grond.

De 23-jarige Thaise vriendin van de Brit vertelde aan de politie dat zij bij thuiskomst na haar werk haar vriend met een vriend en een meisje aantrof. Even later mixte de Brit wat cocaïne met water en dronk het op voor hij een joint ging roken. De Thaise vriendin kreeg ruzie met het andere meisje en besloot om de ruimte te verlaten.

Vol door glazen deur gerend

De Brit volgde haar en zag dat er in de hal van het condomeniumgebouw veel mensen zich hadden verzameld. Daardoor werd de man bang en besloot terug te rennen naar zijn appartement. Daar liep hij vol door een glazen deur heen, viel op de grond en overleed niet veel later.

Diverse hulpdiensten spoedden zich richting het appartement, maar dat was tevergeefs. De Brit was al aan zijn verwondingen overleden. De Britse ambassade in Bangkok is inmiddels op de hoogte gesteld. De politie beschouwt het als een ongeluk en zal dus geen verder onderzoek verrichten.

Drugsgebruik steeds populairder in Thailand

Hoewel harddrugs als cocaïne en xtc streng verboden is in Thailand, vindt er toch veel gebruik plaats van deze verdovende middelen. Vooral in steden als Bangkok en Pattaya is het erg populair onder jongeren.

Lees ook

%d bloggers liken dit: