fbpx
Black Mountain Water ParkHua Hin Ontdek Thailand 

Black Mountain Water Park

Het Black Mountain Water Park, gelegen bij de Thaise badplaats Hua Hin, is een prachtig waterpark van internationale allure.

Wat dacht je van een 17 meter hoge toren met maar liefst 9 verschillende glijbanen? Of een wildwaterbaan, een golfslagbad, een strand-en kidspool, en natuurlijk een ‘normaal’ zwembad!

Je kan er ook terecht voor individuele zwemlessen voor alle leeftijden, verjaardags- en andere feestjes.

Reacties van andere op Black Mountain Water Park

Wij waren hier met 2 kinderen van 5 en 9 jaar,en die vonden het sowieso geweldig , ij zelf hadden er iets meer van verwacht, maar toch erg leuk om een dagje heen te gaan. Er is ruim voldoende toezicht en ik vond alles er keurig netjes uitzien.

Black Mountain Water Park

Ook de kleinere kinderen kunnen hier goed uit de voeten. Het eten wat je kunt krijgen is ook van goede kwaliteit, de glijbanen en het golfslagbad zijn ook erg leuk.  Kortom een prima attractie voor een leuk dagje uit. Zwemvesten voor de kinderen kun je gratis gebruiken, misschien soms wel handig.

De faciliteiten zijn zeer goed en makkelijk te gebruiken. Je moet borg 200 baht voor een locker, de sleutel is een bracelet met elektrische magneet op het, maar kan bij de deur van de locker open of lock. Aanpassen geld voor een water bewijs card in het park, evenwicht refundable is voordat je vertrekt te besteden.

Glijbanen zijn goed met verschillende niveaus. Er zijn 3 voor kinderen, 3 voor mid-niveau en 3 voor extreem niveau … We geprobeerd alle behalve de blauwe één als het gesloten is. Ze zijn allemaal in goede staat en kluis.

Informatie

Black Mountain Waterpark, Hua Hin, Thailand

Telefoon: +66 (0) 9 0446 6129 of +66 (0) 3 2618 444 of +66 (0) 3 2618 445

E-mail: info@bmwaterpark.com

Website: http://www.blackmountainwaterpark.com/

Video Black Mountain Waterpark

Bekijk de video hieronder:

Lees ook

%d bloggers liken dit: