fbpx
mooiste, bijzonderste en meest luxueuze hotels op PhuketOntdek Thailand Phuket 

Bijzonderste en luxueuze hotels op Phuket

Wat zijn de mooiste, bijzonderste en meeste luxueuze hotels op Phuket? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Phuket, het grootste eiland van Thailand, staat bekend als een van de ultieme vakantiebestemmingen van Thailand, zo niet van de wereld. Dat is niet voor niks. De hoofdstad van het eiland (met zo’n 70.000 inwoners) is karakteristiek, en de Portugees-koloniale architectuur die er nog steeds te zien is geven de stad een mooi aanzicht.

De echte faam heeft Phuket echter aan haar prachtige natuur te danken. Het eiland is omgeven door de meest schitterende witte droomstanden, met hier en daar wonderbaarlijk overeind staande kalkrotsen. Daarmee is Phuket de ideale bestemming voor een heerlijk luxe strandvakantie.

De mooiste, bijzonderste en meeste luxueuze hotels op Phuket op een rij:

 

mooiste, bijzonderste en meest luxueuze hotels op Phuket

Aquamarine Resort

Het Aquamarine Resort is wat ons betreft het absolute tophotel van Phuket. Het complex, vormgegeven in authentieke Thaise stijl, kruipt prachtig tegen de rotsen op die uit de zee oprijzen en ligt tussen groene bossen. Er zijn 186 Deluxe kamers en 20 Ocean Thai Villa’s, stuk voor stuk met een fantastisch uitzicht over de zee. Daarnaast beschikt het resort over een prachtig zwembad, uitstekende culinaire voorzieningen en uiterst behulpzaam personeel.

mooiste, bijzonderste en meest luxueuze hotels op Phuket

Foto Hotel

Geen vijf maar vier sterren voor het Foto Hotel, maar de moderne ambiance en ongekende uitzichten over de oceaan maken dit hotel volgens ons een stuk leuker dan de ietwat stijve vijf sterren hotels. Het complex ligt op een heuvel vanaf waar u de hele Kata-baai kunt overzien, en met zonsondergang biedt dit fantastische panorama-uitzichten.

U kunt kiezen uit de Ozone Hall en de Ocean Hall kamers. De eersten hebben uitzicht over de tuinen van het hotel, de laatsten over de zee. Elke kamer biedt met 47 m2 een zee aan ruimte en de Kingsize bedden waar ze over beschikken liggen lang niet gek. Een balkon mag uiteraard ook niet ontbreken.

mooiste, bijzonderste en meest luxueuze hotels op PhuketRoyal Phuket Yachtclub

Is het pure luxe dat u zoekt? Dan gaat er geen hotel boven de vijf sterren Royal Phuket Yachtclub. Alle kamers beschikken over gigantische, half-overdekte balkons met heerlijke ligbedden. De kamers zijn voorzien van alle denkbare luxe, voor ultieme ontspanning is er een heerlijke spa en voor de inwendige mens wordt er heerlijk gekookt in het restaurant.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Joris Melman van De Vakantiezoeker.nl

Lees ook

%d bloggers liken dit: