Beste restaurants van Phuket

Vakantie in Thailand is: zon, zee, strand, cultuur, natuur, actief of lui zijn, fietsen, varen en zwemmen. En misschien wel het belangrijkste: Eten! Een overzicht van de beste restaurants van Phuket.

Een vakantie is niet compleet zonder een paar geweldige maaltijden, toch? Dat het water nog in de mond loopt wanneer je, weken later als je weer eens hutspot krijgt voorgeschoteld in de Lage Landen, weer aan terugdenkt.


In een badplaats als Phuket heb je heel veel restaurants. Zoveel dat je het spreekwoord ‘door de bomen het bos niet meer zien’ een understatement is. En je wilt niet je tijd verdoen aan een slechte maaltijd. Want hoewel je je best moet doen om een slechte maaltijd in Thailand te krijgen, het kan wel. Zeker in toeristische plekken.

Beste restaurants van Phuket:

Dus laten we je een handje helpen met een opsomming van de beste restaurants van Phuket. Over smaak valt te twisten, maar in deze lijst van eetgelegenheden zit voor iedereen wat wils. Je slaagt altijd in onze opsomming:

Beste restaurants van Phuketls je klikt op de naam van het restaurant wordt je doorgelinkt naar een andere pagina die vertelt over het restaurant of een review geeft. Die pagina’s zijn in het Engels, die taal moet je wel machtig zijn. Maar voor de meesten is dat geen probleem.

Rest ons nog maar een ding: Eet smakelijk en geniet van elke maaltijd!

 

One Comment - Write a Comment

  1. Zijn restaurants waar het meeste reclame voor wordt gemaakt. Dat, staat er twee maal op, misschien betere prijs kwaliteit. De meeste zijn duur, en niet altijd hun meerprijs waard. Boathouse was pure klasse, is overigens op Kata beach. Maar vroeger voor het massa toerisme, waren zij bijna alleen op het strand, maar nu is het een allegaartje op het strand waardoor de klasse verloren gaat. Echt goed eet je bij het vrouwtje, dat met liefde kookt, met nog plastic stoelen om op te zitten, tegen een superzacht prijsje.

    Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.