De beste plekken om tot rust te komen in Bangkok

We weten allemaal dat de Thaise hoofdstad voor iedere reiziger een doolhof aan mensen kan zijn op een gegeven moment. Daarom vandaag een overzicht van de beste plekken om tot rust te komen in Bangkok.

Een spa of een massage: wie klinkt dat nu niet goed in de oren? Tijdens mijn zoektocht naar ontspanning in Bangkok kwam ik ‘The Oasis Spa’ tegen middenin de drukte van Bangkok.


Naast het heerlijke zwembad heb je ook verscheidene sauna’s en baden waar je tot rust kan komen. En heeft je portemonnee toch iets meer ruimte om te spenderen dan kan je hier ook nog heerlijk genieten van een van de vele soorten massages.
beste plekken om tot rust te komen in bangkok

Nog meer van de beste plekken om tot rust te komen in Bangkok

Maar het kan natuurlijk ook dat ontspanning voor jou gelijk staat aan prachtige vergezichten. Dan heb ik een andere optie voor je. Vele hotels bieden toegang tot hun zwembaden bovenop het hotel tegen een meerprijs.

Vaak is het, het beste om dit bij de receptie beneden te regelen zodat je boven niet voor verrassingen komt te staan. Een mooi voorbeeld van een prachtige infinity pool bovenaan de stad is Eastin Grand Sathorn Hotel (foto hierboven).

Handen uit de mouwen steken

Mocht het nu voor jou zo zijn dat ontspanning gelijk staat aan rustgevende dingen doen, maar wil je dus wel een beetje bezig zijn? Dan biedt Airbnb.com misschien wel een goede optie binnen dit gebied.

Er worden tegenwoordig naast woningen ook belevingen aangeboden. Zo is er in de buurt van Bangkok ‘Rachata’, die de ervaring biedt om zelf je eigen eten te oogsten en klaar te maken op een biologische boerderij. Je betaalt hier natuurlijk wel voor, maar je wordt dan wel opgehaald en teruggebracht bij je hotel of hostel.

Helemaal zen met jezelf

Als laatste is er natuurlijk ook nog een gratis optie in Bangkok waar je goed tot rust komt. De parken zijn dan die een goede toevlucht. In deze parken kan je naast heerlijk relaxen ook regelmatig enige beweging voor niks krijgen, denk aan een gratis aerobics klas bijvoorbeeld. Echter moet je wel een vroege vogel hiervoor zijn want dit soort lessen worden vaak al om zeven uur in de ochtend aangeboden.

Bangkok mag dan soms weleens overkomen als een metropool waar nooit iemand lijkt te slapen, maar gelukkig hebben zij net als jij ook weleens behoefte aan rust.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.