fbpx
Beste koffieshops van Noord-ThailandEten en drinken 

Beste koffieshops van Noord-Thailand

Beste koffieshops van Noord-ThailandBen je een liefhebber van koffie? Dan kun je jouw hart ophalen in Thailand. Want daar zijn zoveel winkeltjes waar je het zwarte goud kan krijgen. We maken een selectie voor je van de beste koffieshops van Noord-Thailand.

Ik zelf ben ook zo’n liefhebber van koffie. Vergeet de wekker! Wil je me echt wakker maken? Zet koffie terwijl ik nog aan het slapen ben. Ik open vanzelf de luiken. Is dat even lekker wakker worden!

En zo later in de middag wil ik ook graag even zitten, relaxen en het middagdipje wegwerken met cafeïne. En waar kun je dat het beste doen? In de beste koffieshops van Noord-Thailand.

5. Café Amazon

Amazon Cafe is een prima plek om in de morgen of tijdens een pauze even een kop koffie te scoren. Er zijn er heel veel en zelfs bij benzinestations vind je ze regelmatig. Even de auto of de scooter volgooien en dan ben je zelf aan de beurt. De koffie is best goed (daarom staat ie op vijf) en ze hebben ook prima bagels en gebak.

4. Pai Siam Bistro, Pai

Bij Pai Siam  hebben er heerlijke cakejes en koekjes. En de beste koffie in de verre omtrek. En om het nog aantrekkelijker te maken: er is een pittoresk hotelletje naast gelegen: Soi One Bedrooms. Hoe kun je het beter hebben. Na het wakker worden schiet je wat kleren aan en strompelt naar de koffieshop. Ploft neer. En wordt wakker. Het leven is mooi!

3. 32 Coffee Hill

Beste koffieshops van Noord-ThailandEven buiten Pai, op de Highway 1095 , vind je 32 Coffee Hill. Daar hebben ze niet alleen heerlijke koffie, maar ook sensationele fruitshakes. En die drink je dan als je uitkijkt over de prachtige bergen en dalen van de provincie Pai. Even een momentje voor jezelf.

2. Namton’s House Bar

Mocht je in Chaing Mai verkeren, dan kun je niet om Namton’s House Bar heen. De koffie wordt alleen maar smakelijker doordat Namton een huiselijk sfeertje aan haar koffieshop heeft gegeven. Trendy-meets-comfort noemt ze dat zelf. Je kunt er ook eten. Tel je vingers even na, als je dat doet. Ja, zo lekker!

1. Polar Boulangerie and Patisserie

De onbetwistbare nummer één in onze lijst van beste koffieshops van Noord-Thailand. Een onbijtje bij Polar Boulangerie and Patisserie in Chiang Rai is niet te versmaden. En de thee en koffie trouwens ook!

Mocht jezelf nog aanvullingen hebben op deze lijst van beste koffieshops van Noord-Thailand, dan horen we dat graag!

Lees ook