fbpx
beste backpackroute in thailandOntdek Thailand 

Beste backpackroute in Thailand en meer (video)

Wat is nu de beste backpackroute in Thailand? Sem van Semopreis.nl schreef een artikel hierover en maakte een video die ik graag met je deel.

Als er 1 land bij uitstek geschikt is voor een backpackvakantie, dan is het Thailand wel. Voor een paar euro per nacht heb je al een kamer, eten is vaak niet duurder dan 1 euro per maaltijd en ook het reizen door het land is spotgoedkoop.

En niet te vergeten: het is er relatief veilig. En omdat zoveel mensen willen backpacken in Thailand, ontmoet je er altijd lotgenoten. Mensen die ook op zoek zijn naar een reispartner of gewoon in zijn voor een praatje.

Thailand is uniek

Maar wat is nu de beste backpackroute in Thailand? Om eerlijk te zijn, het maakt niet uit waar je heengaat. Elk gebied in Thailand is uniek. Het noorden met haar bergen, het zuiden met haar stranden. En natuurlijk de hectiek in metropool Bangkok.

Sem van Semopreis.nl helpt je op weg als je op zoek bent naar inspiratie voor de beste backpackroute in Thailand. Via deze link kom je bij het artikel terecht.

Op zijn uitgebreide site vind je trouwens veel meer informatie over reizen door Zuidoost-Azië.

Lees ook

%d bloggers liken dit: