fbpx
besparen op je vliegtickets naar thailandUitgelicht Vliegtickets 

Besparen op je vliegtickets naar Thailand

Online je vliegtickets boeken. Voor de één is het een sport om goedkope tickets te scoren, voor de ander juist een drama. Hoe kun je besparen op je vliegtickets naar Thailand?

Over het online boeken gaan de meest vreemde verhalen de ronde. Sommige experts zeggen dat je vroeg van tevoren moet boeken, terwijl anderen het juist weer bij het laatste moment houden. Maar wat is waar? Skyscanner zocht uit hoe je kunt besparen op je vliegtickets naar

Besparen op je vliegtickets naar Thailand: hoe doe je dat?

De conclusie van de website luidt dat de maand januari niet altijd het beste moment is om je vliegtickets te boeken. Besparen op je vliegtickets naar Thailand doe je 29 weken voor vertrek. Wil je dus van de zomer naar Thailand? Dan is het slim om je nu al te oriënteren op een vlucht voor een goede prijs naar het Land van de Glimlach en wellicht meteen in februari te boeken.
besparen op je vliegtickets naar thailand
Nu zul je misschien denken: 29 weken, wat een vreemde periode. Per bestemming verschilt het aantal weken van tevoren dat je een vliegticket moet boeken. Voor de Verenigde Staten ligt dit gemiddelde bijvoorbeeld op 22 weken.

Tickets naar Griekenland boek je gemiddeld genomen zo’n 14 weken van tevoren het voordeligst. Voor Spanje en Italië ligt dit gemiddeld aantal weken op 4.

Behalve het juiste boekingsmoment spelen vaak nog meer factoren een rol bij het besparen op je vliegtickets naar Thailand.

  • Een budgetmaatschappij is niet in alle gevallen de goedkoopste keuze. Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen, óók de traditionele en/of indirecte vluchten;
  • De prijzen voor dezelfde vlucht kunnen verschillen per ticketwebsite, en ook kunnen ticketwebsites goedkoper zijn dan de luchtvaartmaatschappij zelf.
  • Research is dus belangrijk. Een vergelijkingssite die prijzen van luchtvaartmaatschappijen én ticketwebsites vergelijkt neemt al het werk uit handen.

 

Lees ook

%d bloggers liken dit: