Besparen op je vliegticket naar Bangkok

besparen op je vliegticket naar bangkokHet klinkt als muziek in de oren: besparen op je vliegticket naar Bangkok. Uit onderzoek van Skyscanner komt een aantal handige weetjes naar voren.

Te beginnen met het feit dat je het beste in de maand november met het vliegtuig op vakantie kunt. De populaire boekingsite Skyscanner laat namelijk zien dat dit gemiddeld genomen de goedkoopste maand van het jaar is om te reizen.

Besparen op je vliegticket naar Bangkok doe je door 30 weken van tevoren te boeken. In dat geval betaal je zo’n 4 procent minder. Dat is toch mooi meegenomen, want dat geld kun je tijdens je reis weer extra uitgeven.
Gemiddelde vluchtprijs: 718 euro

Gemiddeld genomen kun je volgens Skyscanner het beste een ticket acht weken van tevoren boeken, daarmee bezuinig je ruim een tiende op de gemiddelde prijs. Echter, uit cijfers van deze website blijkt dat slechts 4 procent van de Nederlanders dit ook daadwerkelijk doet.

Volgens Skyscanner kost de gemiddelde vluchtprijs naar Bangkok 718 euro. Maar de verwachting is dat ook dit jaar weer de luchtvaatmaatschappijen flink zullen gaan stunten met aanbiedingen. Het is dan ook belangrijk om deze promoties goed in de gaten te houden om zo te besparen op je vliegticket naar Bangkok.

Wil je direct vluchten vergelijken en meteen boeken? Via deze link profiteer je altijd van de beste aanbieding!One Comment - Write a Comment

  1. Dertig weken? Dat is 6.5 maand. Klopt dat wel. Ik denk dat je drie maanden van tevoren ook nog kans hebt op een voordelige aanbieding. Ik heb wat dat betreft vorig jaar veel te vroeg geboekt.

    Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.