Beruchte tijgertempel heropent als Tiger Zoo

Slecht nieuws uit Thailand. De beruchte tijgertempel opent onder een nieuwe naam, Tiger Zoo. Pal naast het terrein dat eerder door de autoriteiten werd gesloten.

Dierenactivisten kraaiden victorie toen de beruchte tijgertempel in 2016 eindelijk de deuren sloot. Het dierenleed had veel te lang geduurd en de autoriteiten maakten er een einde aan. Zo werden er onder meer 40 tijgerwelpen dood gevonden in een vriezer.


Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de beruchte tijgertempel in Kanchanaburi onder een nieuwe naam open gaat. Slechts twee jaar na de sluiting. Deze maand nog kunnen toeristen zich weer vergapen in Tiger Zoo aan die tamme tijgers, waarmee ze op de foto kunnen gaan.

Drogeren

En dat is een doorn in het oog voor iedereen die dieren een warm hart toedraagt. Hoewel het niet te bewijzen is dat de tijgers gedrogeerd worden, heeft het er wel alle schijn van dat dit gebeurt.

Op dit moment zijn er alweer verschillende touroperators die trips aanbieden naar Tiger Zoo. Een pure melkkoe voor toeristen, waar van het woord dierenliefde nog nooit gehoord is.

Het spreekt dan ook voor zich dat wij elke trip naar deze plek zeer afraden. Hoe leuk of cool een selfie met een tijger ook lijkt, doe er niet aan mee!

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.