Het belang van een goede reisverzekering in Thailand

Je bent er helemaal klaar voor. Tas ingepakt, paspoort in je rugzak en op naar de airport. Maar hoe zit het met die reisverzekering in Thailand?

Dit is namelijk een van de zaken die bovenaan jouw lijstje ter voorbereiding op je reis moet staan. Waarom? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een diefstal is zo gepleegd.


Horrorscenario’s

Regelmatig lees ik verhalen over toeristen die zonder reisverzekering in Thailand reizen. Niks aan het handje. Tot er iets gebeurt… Ze huren bijvoorbeeld een scooter zonder geldige papieren en raken betrokken bij een ongeluk. Onverzekerd naar het ziekenhuis, waarna het flink in de kosten loopt.

reisverzekering in thailandZo’n scenario wil je echt niet. En dus is het van belang om met een goede reisverzekering in Thailand op vakantie te gaan. Op internet vind je allerlei vergelijkingssites. Je voert in wat voor jou van belang is en binnen een paar minuten ben je al verzekerd.

Niet duur

Ook over de kosten hoef je jezelf geen zorgen te maken, want vaak is het niet meer dan een tientje voor je reis. Is alles geregeld? Dan stap je met een gerust hart in het vliegtuig en is er geen reden tot zorg meer.

Check overigens wel goed de polisvoorwaarden, zodat je precies weet wat er wel en niet gedekt wordt. Fijne reis gewenst!

2 Comments - Write a Comment

 1. Hey! Wederom een leuke blog dat je hier geschreven hebt!

  🙂 Ik moet zeggen, over de weken heen ben ik een fan geworden! Heb ‘m al enkele
  keren gedeeld met enkele vrienden en zij zijn alvast heel
  enthousiast! Keep up the good work. 🙂

  Reply
 2. Het is de vraag of je reisverzekering de kosten dekt indien je onverzekerd op een scooter rijdt zonder het juiste rijbewijs.
  In eerste instantie zullen ze uitkeren en vervolgens terug vorderen.
  Geldt eveneens voor drank en/of drugs gebruik.
  Voor diefstal van bv je telefoon wordt de dagwaarde uitgekeerd minus eigen risico.
  Reisverzekering is waardevol voor de standaard zaken.
  En check de geldigheid voor verblijf buiten Europa.
  Eveneens zorgen dat je wereld dekking hebt.

  Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.