fbpx
Beer gardens terug in BangkokBangkok Eten en drinken 

Beer gardens terug in Bangkok na jaar afwezigheid

Goed nieuws voor bierliefhebbers! In december zijn de beer gardens terug in Bangkok nadat het vorig jaar was geannuleerd na het overlijden van koning Bhumibol.

Het is al jaren vaste prik in december: de beer gardens op het plein voor CentralWorld in Bangkok. De grote biermerken (Chang, Singha, Leo, Heineken en Tiger) hebben er allemaal een podium en veel stoelen en tafeltjes onder het mom van beer garden.

Vorig jaar werd het na het overlijden van koning Bhumibol afgelast. Maar dit jaar zijn de beer gardens terug in Bangkok. Van 1 tot 31 december om precies te zijn.

Overigens kun je niet alleen genieten van bier en livemuziek op het plein bij CentralWorld, ook in Asiatique, The Street Ratchada en bij Mega Bangna worden dit soort concepten opgebouwd.

Heerlijke avondtemperaturen

Vooral in december zijn de temperaturen in de avond heerlijk in Bangkok. Ideaal dus om een lekker biertje te drinken, wat te eten en de sfeer op te snuiven tussen de locals.

De beer gardens gaan meestal open rond 18.00 uur. CentralWorld is eenvoudig te bereiken met de BTS Skytrain door bij Chidlom uit te stappen.

Lees ook

%d bloggers liken dit: