Bangkok: hotels waar de sterren slapen

Hotels waar de sterren slapenBangkok heeft geweldige hotels die in niets onder doen in vergelijking met de rest van de wereld. Wanneer een perfect hotel niet voldoende is, hebben we uitgezocht in welke hotels de celebrities, de hotemetoten gaan zitten.

Misschien een idee voor een volgende trip om de sterren na te reizen en hun hotels te boeken. Ik sta niet in voor de financiële consequenties.


Hotels waar de sterren slapen

Hotels waar de sterren slapenRyan Gosling

Bekend hartedief en macho moest voor zijn werk als acteur in Bangkok zijn voor de film ‘Only God Forgives’. De film ging over een fantasie versie van de Bangkoks onderwereld. Dat is niet waar Ryan verbleef. Zijn keuze viel op een hotel van een wereldberoemde en wereldomvattende keten dit gelijk staat aan modern en luxe. Het hotel heeft de charme van zijn thuisland, met volop bars en restaurants. De kamers komen met een persoonlijk butler als je dat wilt en wilt betalen natuurlijk.

Waar sliep Ryan Gosling? In het Saint Regis Hotel, Si Lom Bangkok.

Hotels waar de sterren slapenBarak Obama

Chiquer dan de inmiddels oud-president van de VS kun je het eigenlijk maken. Zijn keuze voor het hotel: traditionele Thaise architectuur compleet met geborduurde zijde plafonds met prachtige tuinen om heerlijk te relaxen. Voor het relaxen en het shoppen in de buurt in de diverse malls zal hij vast geen tijd hebben gehad.

De keuze van de president viel op het Four Seasons Hotel, Rajadamri Road 155.

Hotels waar de sterren slapenBradley Cooper

Amerikaans acteur, iets minder bekend als de president maar toch acteur uit de sequel Hangover 2. Bradley hield het simpel hij verbleef in het hotel dat een grote rol speelt in de film hangover 2. Uit zijn bed de set op, ideaal toch. De suite is speciaal te boeken waarin Bradley zijn nachten heeft door gebracht. Voor de echte film ‘die hard’ een must natuurlijk. Het hotel heeft veel te bieden aan restaurants en bars. Het uitzicht vanaf het dakterras en met een beetje geluk vanaf je eigen kenmerkende halfronde balkon is een avondvullend programma met de ondergaande zon en alle lichtjes op en rond de rivier de Chao Phraya.

De filmset en het bed van Bradley is te vinden in Lebua in de State Tower, Silom Road, Kwaeng Silom, Bangrak district.

Hotels waar de sterren slapenChelsea Football Club

Is je reisgezelschap wat grote dan kun je misschien in de voetsporen treden van een heuse Premier League club waar de Thai zo’n fan van zijn ; de Chelsea FC. Toen moest je er niet zijn in 2013, Chelsea boekte maar liefst 60 suites van dit mooie aan de rivier Chao Phraya gelegen hotel. Als Roman Abramovich het reserveert weet je dat het goed is, wanneer hij betaalt weet je ook dat het vast niet goedkoop is. Of je je daar nog zorgen over maakt wanneer je in het met palmbomen omzoomde zwembad ligt zuigend aan een rietje van je heerlijke cocktail? Het hotel ligt perfect qua locatie en transport mogelijkheden en bied net als alle andere hotels waar de sterren verblijven waar en vijf sterren voor je geld.

Roman’s keuze; Het Shangri-La hotel, Soi Wat Suan Plu Krung Road, Bangrak District.

Hotels waar de sterren slapenSuper Junior

Mij zegt de naam niets, maar ik ben dan ook geen fan van Koreaanse Teen-Pop. Duizenden gillende fans maakte hem gek. Hij wilde rust en zocht het in de binnenstad van Bangkok in de wijk Silom. De service schijnt hier echt maximaal te zijn, het best wat je voor geld kunt kopen. Voor zijn broodnodige rust heeft Super Junior misschien wel een suite uit de lijn van Thai Heritage geboekt, die hem terugvoert in de tijd. Het mooiste uitzicht heb je over het Lumpinipark, inmiddels weer een rustige aantrekkelijk park.

De duizenden fan hebben Super Junior niet gevonden in Dusit Thani, Rama IV road Silom.


Share This Post

Post Comment