fbpx
moord op Koh TaoOntdek Thailand Rest van Thailand 

Bang Saray: lekker relaxed aan zee

Is het strand van Pattaya je te druk, maar wil je wel in de buurt blijven van deze badplaats? Zoek dan de rust in Bang Saray op.

Bang Saray (ook wel Bang Sare genoemd) is een klein vissersplaatsje op slechts vijftien kilometer van Pattaya en twee uur rijden vanaf Bangkok.

Als je van nachtleven houdt, dan kun je maar beter in Pattaya je heil zoeken. Want uitgaan is er hier niet bij. Wel kun je hier genieten van vis in een van de vele restaurants aan de zee.

Ik heb er een paar restaurants in Bang Saray voor je uitgepikt die de moeite waard zijn om te bezoeken.

  1. Ruantalay Sea food on the sea: Terwijl je de groene lampen van de vissersboten in de verte ziet schijnen, zit jij aan een heerlijk visgerecht in de buitenlucht. Uiteraard met een windje van zee erbij. Het eten is hier prima en redelijk geprijsd. Ook het personeel is buitengewoon vriendelijk en doet er alles aan om je een leuke avond in Bang Saray te bezorgen.
  2. Rimhad Seafood: Iets minder chique dan Ruantalay, maar ook hier kun je prima vis eten. Je zit er wel duidelijk minder leuk, maar daar is de prijs dan ook naar.
  3. La Taverna: Uitgegeten wat vis en Thaise gerechten betreft? Dan kun je terecht in het Italiaanse restaurant La Taverna in Bang Saray. Dat je bij een Italiaans restaurant zit, merk je al gauw aan de inrichting. Het eten is hier erg goed. Vooral de zelfgemaakte pasta is een aanrader. Van plan in het weekend te gaan? Reserveer dan van tevoren, want het zit er vooral op zaterdagen en zondag goed vol.

Overnachten in Bang Saray

Wil je overnachten in Bang Saray? Dan kun je bijvoorbeeld in Bang Saray Village Resort verblijven. Het ligt op vijf minuten lopen van het centrumpje en slechts tien minuten wandelen van het strand.

Lees ook