fbpx
Hotel reviews Laatste nieuws 

Baden in luxe: Lancaster Bangkok

Ben je niet zo weg van het idee van backpacken en goedkope vakanties. Maar wil je juist baden in overdadige luxe? Dan is een verblijf in Lancaster Bangkok misschien wel iets voor jou. 

Het vijfsterren hotel dat gevestigd is aan Phetchaburi Road vlak bij het kruispunt met Asok biedt zowel comfort als elegantie. Alle ruimtes zijn bekleed om gedekte kleuren, die je meteen laten weten dat je in Thailand bent. Handgesneden houten decoraties geven een warme en relaxte sfeer. Het rijke gevoel van thuis en toch uit zijn.

Baden in luxe

De ruim 230 kamers van Lancaster Bangkok  zijn aangekleed met zijde van textielfabrikant Jim Thompson. Ze hebben stuk voor stuk een adembenemend uitzicht over de Thaise hoofdstad. Baden doe je ook al in luxe. Of je ervaar hoe het is om onder een rainforest shower te staan.

De kamers zijn uiteraard voorzien van tv en hoge snelheid internet. Maar elke kamer heeft ook zijn eigen computertablet.

Bij de Lancaster Bar, Siam Brasserie de The High Bar zijn heerlijke Aziatische gerechten en versnaperingen verkrijgbaar.  Verder is er een Wellness Centre, een sportruimte en een zwembad. Dat is gelegen op het dak en is 20 meter lang!

Lancaster Bangkok

Aan deze luxe hangt uiteraard een prijskaartje. Voor een kamer betaal je variërend van 3400 baht tot bijna 6000 per nacht (90 -150 euro).  Ben je er ooit geweest? Laat hieronder dan weten wat je ervan vond.

Adres: 1777 New Phetchaburi Road,

Huaykwang, Bangkok 10310, Thailand

Telefoon: +66 2 252 6890

Website: http://www.lancasterbangkok.com/

Lees ook

%d bloggers liken dit: