fbpx
backpacken in thailandOntdek Thailand Video's 

Backpacken in Thailand (video)

Wie wil er nou niet backpacken in Thailand? Voor een paar euro per nacht heb je al een kamer en je eet er voor een habbekrats. Fokke Baarssen legde zijn backpackvakantie op video vast en maakte er een korte film van.

Backpacken in Thailand is ontzettend populair onder jongeren van over de hele wereld. Meestal beginnen ze in Bangkok op Khao San Road, om vanaf daar Thailand te gaan ontdekken. En geef ze eens ongelijk. Thailand biedt tenslotte ontzettend veel. Bergen in het noorden en prachtige stranden in het zuiden.
backpacken in thailand

Backpacken in Thailand is echt niet duur

Voor een paar honderd baht (rond een tientje) per nacht heb je al een goede kamer met minimaal een ventilator. Eten op straat doe je voor 50 baht (1,25 euro) of minder en ook de bus- en treinreizen in Thailand zijn niet duur. Voor ongeveer 10 euro reis je met de bus het halve land door. Maar misschien wel de belangrijkste reden waarom veel jongeren gaan backpacken in Thailand is de relaxte sfeer. Alles mag en niets moet.

In de video van Fokke Baarssen zien we zo’n backpackvakantie. Het begint in het hectische Bangkok om vervolgens naar de rustige plekken van het land te gaan. Overigens keuren wij het ritje op de rug van de olifant altijd af.

Verder kun snorkelen en duiken op Koh Lipe en Koh Lanta om te eindigen in het roerige nachtleven van Pattaya. Het was tijdens Songkran, dus dat belooft wat…

Bekijk hieronder de video over het backpacken in Thailand en doe inspiratie op voor een volgende vakantie!

Lees ook

%d bloggers liken dit: