fbpx
Hotel reviews Pattaya Uitgelicht 

Avani Pattaya Resort is lekker chillen

In november 2016 ging het Avani Pattaya Resort en Spa open. Een redelijk groot resort met bijna 300 kamers, helemaal up to date gebracht en lekker aan het strand.

Voor mensen uit Bangkok is Pattaya een leuke strandbestemming, naast natuurlijk het bekende andere vermaak. Resorts zijn er meerdere in de omgeving. Groter en kleiner.

Avani Pattaya Resort hoort zeker bij de grotere. Het hele complex is op de schop geweest voor het zich Avani Pattaya Resort mocht noemen. Dus is het ook wat bijzonders? Misschien dat sommigen de naam niet kennen, maar wel het resort. Het ging eerder door het leven als Pattaya Marriott Resort en daarvoor als Royal Garden Resort.Avani Pattaya Resort

Pattaya is een kustplaatsje wat niet echt bekend staat om zijn strand. Zeker ter hoogte van Walking street en Beach Road is niets of bijna niets van enig strand vermaak te merken. Avani heeft een stukje strand dat rustig is en goed onderhouden, bijna pittoresk. Het water van de Golf van Thailand, want daar ligt Pattaya aan, is bijna altijd goed van temperatuur. Het is wel zout, vind je dat niets heeft het resort een groot zwembad voor zowel kinderen als volwassenen.

Avani Pattaya Resort besteed veel aandacht aan relaxen, lekker eten en bij tijde ook actief zijn. Heerlijk voor pure vakantiegangers maar ook lekker voor zakenmensen die even een paar dagen willen ontspannen.

Eten en actief zijn

Op het complex zijn een aantal restaurants waar je lekker buiten kunt eten. Uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren, maar ook een snelle snack om weer door te gaan met je bezigheid van luieren of sporten.

Avanifit het onderdeel dat zich richt op je actief te houden, heeft een fitness, een aerobic studio, alles om je hartslag op peil te houden. Je kunt er aan yoga of pilates doen maar ook je vaardigheden in het Muay Thai op peil brengen.

Buiten op het strand en in de zee kun je diepzeevissen, windsurfen, wakeboarden, parasailen, snorkelen en ga zo maar door.

Het Avani Pattaya resort ligt een anderhalf uur rijden van het vliegveld Suvarnabhumi en op minuutjes met de baht bus van Walking street.

Lees ook

%d bloggers liken dit: