fbpx
Avani Bangkok RiversideNieuws 

Avani Bangkok Riverside opent eind dit jaar

Avani Bangkok RiversideHet aantal nieuwe hotels in Bangkok blijft maar groeien. Vooral langs de Chao Phraya wordt flink doorgebouwd. Een van de nieuwste projecten is het Avani Bangkok Riverside.

De rivier is een populaire plek voor luxe hotels. Onder meer het Shangri La, Millennium Hilton en Anantara hebben al een hotel langs de Chao Phraya. Het uitzicht vanuit je kamer is vaak erg mooi en ’s avonds kun je heerlijk dineren of een drankje drinken langs de rivier, waar je allerlei boten voorbij ziet varen.

Avani Bangkok Riverside

Vanaf december komt daar ook het Avani Bangkok Riverside bij. Een hotel met 249 kamers, geschikt voor zowel zakelijk verblijf als toeristen. Op dit moment is het nog een grote bouwput, maar over een paar maanden gaat het nieuwste hotel aan de Chao Phraya rivier dan toch echt open.

Met directe toegang tot het nieuwe winkelcentrum Riverside Plaza en pal tegenover Asiatique mag je gerust zeggen dat de locatie erg goed is. Het nadeel van deze plek is echter dat je altijd eerst met de boot naar Sathorn Pier moet om vanaf daar met de BTS verder te kunnen reizen. Dat kost je al gauw een half uur extra. Ben je echter als toerist in Bangkok en heb je de tijd? Dan is zo’n boottochtje altijd leuk om te maken.

Daarnaast is dit deel van Bangkok een drama als het om verkeer gaat – waar trouwens niet. Toch heeft de manager alle vertrouwen in een goede afloop. “Dit wordt het eerste internationale hotel sinds jaren dat haar deuren opent langs de rivier. Wij mikken voornamelijk op buitenlandse gasten, waarbij de meesten uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Singapore en Hong Kong komen.”

Volgens de manager wordt er ingezet op de Thaise gastvrijheid in combinatie met luxe. De prijzen van kamer komen rond de 4.000 baht per nacht te liggen voor de meest eenvoudige kamer.

Lees ook

%d bloggers liken dit: