Authentiek Thailand met Moesson Avontuur

Authentiek Thailand

Wil je eens wat anders dan een doorsnee vakantie. Wil je Authentiek Thailand ontdekken. Dan zijn de reizen van Moesson Avontuur misschien wel iets voor jou. 

En met Authentiek Thailand bedoelen we uiteraard niet: overdreven luxe. Maar een back-to-basic reis. Moesson Avontuur creëert exclusieve avontuurlijke reizen in Azië voor reizigers die Azië écht willen ontdekken en beleven.

De reis biedt een mix van de bekende toeristische attracties en een ontmoeting met het ‘echte’ Thailand.Authentiek ThailandReizen in groepen

Een van de pijlers waarop Moesson Avontuur zegt te bouwen is kleinschaligheid, het zijn dan wel groepsreizen maar de groepen zijn klein. De passie,  voldoende comfort en het reisprogramma moeten een unieke authentieke ervaring opleveren.

Fiets, bus, trein en minibus

Gebruikmakend van alle vervoersmiddelen denkbaar kom je dicht bij de Thaise bevolking op weg naar de oude hoofdsteden van Siam:  Ayythaya en Sukhotai.

Authentiek ThailandBack to basic

In het achtdaagse programma zit ook een verblijf in een tentenkamp in de omgeving van de beroemde River Kwai. Het tentenkamp is luxueus maar biedt een overweldigende ontmoeting met de Thaise natuur. Overnachten in de jungle is een belevenis die niet te vergelijken is met een hotelovernachting.

Authentiek ThailandCulinair

Uiteraard ga je Thailand ook proeven, tijdens deze tocht mag een kennismaking met de lokale keuken niet ontbreken. Onderweg zijn mogelijkheden te over om van deze beroemde en gevarieerde keuken te genieten.

Het aanbod van Moesson Avontuur geeft de mogelijkheid voor individueel reizen, met je familie of gezin of met je eigen privé-groep. Reizen om Thailand te ontdekken en écht te leren kennen.

Voor meer informatie over deze reis door Authentiek Thailand, kijk op de website van deze reisorganisatie.Share This Post

Post Comment