fbpx
Nieuws 

Apple iPhone 6s komt naar Thaiand

Vanaf 30 oktober begint de uitlevering van de Apple iPhone 6s in Thailand. De providers hebben zich voorbereid, want ook in Thailand zal de gekte rond de smartphone in volle hevigheid losbarsten.

23 Oktober gaan de leveranciers van de telefoons de orders noteren, let wel orders noteren het is niet eens gezegd dat je ook je telefoon krijgt. Leveringsproblemen horen bij de hype rond Apple.

iPhone 6s, wie zal dat betalen

Thailand is met een laag gemiddeld inkomen  toch een van landen die het meest geobsedeerd zijn door de komst van nieuwe ontwikkelingen rond het merk.

Ook het telefoon verkeer van Thailand naar het buitenland zal rond deze tijd weer toenemen. De vriendjes van de dames in Thailand worden weer bestookt met verzoeken en dreigingen om vooral maar geld over te maken naar de rekeningen in Thailand voor de aanschaf van het nieuwste speeltje. Oneindig veel telefoons zullen ‘toevallig’ in de wc vallen om de aanschaf van een nieuw en toevallig net uitkomende Apple te verantwoorden.

Tilak can you help me?

Je mag al blij zijn wanneer ze vooraf zeggen dat ze een telefoon willen aanschaffen cq bestellen, soms word je met het probleem geconfronteerd dat je liefje de aanschaf al gedaan heeft en nu in de betalingsproblemen zit.

Apple kan eigenlijk niet veel doen aan dit soort ontwikkelingen tussen vriendjes en vriendinnen anders dan wat minder telefoons uitbrengen zodat de oude iPhones nog een keer versleten kunnen raken in plaats van opgevolgd door een nieuw model dat een millimeter groter scherm heeft en een kwart millimeter platter is.

Je kunt een bedrijf niet ontzeggen dat ze omzet willen maken, maar een studie over de manier waarop en de gevolgen er van zou misschien wel kunnen bijdragen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je moet en je mag de ondernemingen en de consumenten niet teveel betuttelen, hoe graag je het af en toe ook zou willen.

Lees ook

%d bloggers liken dit: