fbpx
Baan Sillapin Artists VillageHua Hin Ontdek Thailand 

Apart: Baan Sillapin Artists Village in Hua Hin

Hou je van kunst? Dan mag je deze tip eigenlijk niet missen. Als je in- of in de buurt van Hua Hin bent, bezoek dan eens het Baan Sillapin Artists Village.

Baan Sillapin omvat grote galerijen vol met kunst en antiek. De ware kunstliefhebber kan hier zijn hart ophalen. En uiteraard kun je, als je iets ziet dat je bevalt, het kopen. De prijzen zullen je verrassen!

Verder zijn er ateliers, is er een koffie-en cadeauwinkel. Het dorpje is een regelmatig gastheer van speciale tentoonstellingen. En je kunt er ook een zelf in een van de klaslokalen een kunstwerk maken.

Baan Sillapin Artists Village

Baan Sillapin Artists Village

Artist Village is in 1998 opgericht door lokale kunstenaars, waaronder de befaamde kunstenaar Tawee Kesa-ngam.  Je loopt dus de kans deze kunstenaars tegen het lijf te lopen als ze bezig zijn met hun volgende creatie.  Verder is het mogelijk om deel te nemen aan workshops, sommige richten zich speciaal op kinderen.

Het artiestendorp in Hua Hin is goed bereikbaar vanaf de hoofdweg naar de Pa La Uh waterval. Het is met uitzondering van maandag, iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De beste dag om er heen te gaan is op zaterdag. Want dan is er veel te beleven zoals een kunstmarkt met live muziek en workshops.

De entree is gratis en je bent van harte welkom om er wat rond te kijken.

Adres: 81 Moo 14 Tambon Hin Lek Fai in Hua Hin, Prachuap Khiri Khan 77110. Meer informatie vindt je op deze website

Video

In deze video krijg je een mooie impressie over Baan Sillapin Artists Village in Hua Hin.

Lees ook

%d bloggers liken dit: